HorecalineHorecalineHorecaline
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
© 2023 Horeca. All Rights Reserved.
Czytasz: BioFach coraz bliżej! Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej w Norymberdze
Udostępnij
Rozmiar czcionkiAa
HorecalineHorecaline
Rozmiar czcionkiAa
Szukaj
  • Home
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Kontakt
Posiadasz już konto? Zapisz się
Obserwuj nas
  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Wydarzenia

BioFach coraz bliżej! Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej w Norymberdze

Opublikowano 7 lutego, 2025
Udostępnij
BIOFACH
UDOSTĘPNIJ

Ekologiczne produkty, zrównoważona produkcja i czyste etykiety – to już nie tylko moda, ale standard, który definiuje przyszłość gastronomii. Na BioFach, jednych z największych na świecie targów żywności ekologicznej, spotykają się restauratorzy, producenci i dystrybutorzy, by odkrywać najnowsze trendy, nawiązać wartościowe kontakty biznesowe i zaczerpnąć inspiracji do rozwoju swojego lokalu.

BioFach 2025 w Norymberdze

BioFach zaliczane są do największych międzynarodowych targów poświęconych żywności ekologicznej na świecie. Wydarzenie co roku przyciąga ponad 2,5 tys. wystawców i tysiące odwiedzających z całego świata.

Spis treści
Ekologiczne produkty, zrównoważona produkcja i czyste etykiety – to już nie tylko moda, ale standard, który definiuje przyszłość gastronomii. Na BioFach, jednych z największych na świecie targów żywności ekologicznej, spotykają się restauratorzy, producenci i dystrybutorzy, by odkrywać najnowsze trendy, nawiązać wartościowe kontakty biznesowe i zaczerpnąć inspiracji do rozwoju swojego lokalu.BioFach 2025 w NorymberdzeBioFach – trendy, produkty i relacjeCzy BioFach to miejsce dla Ciebie?Jak wziąć udział w BioFach 2025?

Edycja 2025 odbędzie się w dniach 11–14 lutego w Norymberdze. To nie tylko przestrzeń do prezentacji produktów BIO, ale także największe na świecie targi ekologicznych win oraz platforma edukacyjna, w której eksperci branży dzielą się wiedzą i doświadczeniem.

Baner poziomy w środku wpisu

Na odwiedzających czeka szeroki przekrój produktów, takich jak m.in.:

  • ekologiczne owoce i warzywa,
  • bio mięso, ryby i nabiał,
  • produkty roślinne i wegańskie,
  • ekologiczne pieczywo i wyroby cukiernicze,
  • napoje i przyprawy,
  • technologie i rozwiązania dla gastronomii.

BioFach – trendy, produkty i relacje

Żywność ekologiczna to przyszłość HoReCa – klienci coraz częściej wybierają restauracje oferujące produkty wysokiej jakości, pochodzące z certyfikowanych źródeł. BioFach to okazja, by zobaczyć, jakie nowości pojawią się na rynku i jak możesz je wprowadzić do swojego menu.

Targi przyciągają producentów, dostawców i ekspertów z całego świata. To świetna okazja, by nawiązać współpracę z nowymi partnerami i znaleźć dostawców bio składników, które wyróżnią Twoją restaurację.

BioFach to nie tylko stoiska wystawców, ale także przestrzeń edukacyjna. Panele dyskusyjne, prezentacje ekspertów i warsztaty pozwolą Ci lepiej zrozumieć rynek eko i znaleźć sposoby na wdrożenie ekologicznych rozwiązań w Twoim lokalu.

Czy BioFach to miejsce dla Ciebie?

BioFach 2025 to wydarzenie, którego nie możesz przegapić, jeśli prowadzisz restaurację, kawiarnię lub hotel i chcesz:

  • wprowadzić więcej ekologicznych produktów do swojego menu,
  • znaleźć nowych dostawców bio żywności,
  • śledzić globalne trendy i dostosować ofertę do rosnących oczekiwań klientów,
  • budować markę lokalu opartego na jakości i transparentności.

Jak wziąć udział w BioFach 2025?

Przypominamy – wydarzenie odbędzie się w dniach 11–14 lutego 2025 r. w Norymberdze. Na oficjalnej stronie targów (www.biofach.de) znajdziesz więcej informacji na temat biletów i rejestracji. Nie przegap okazji, by rozwijać swój biznes w zgodzie z ekologicznymi trendami!

Materiał chroniony prawem autorskim – zasady przedruków określa regulamin

TAGGED: Bio produkty, BioFach, BioFach 2025, Dostawcy bio żywności, Eko żywność, HORECA, hotel, kawiarnia, Norymberga, restauracja, targi horeca, Targi żywności ekologicznej, Trendy eko, Żywność ekologiczna
marketing 7 lutego, 2025 7 lutego, 2025
Udostępnij ten artykuł
Facebook Twitter Email Print
Poprzedni inflacja Inflacja vs. HoReCa. Jak nie tylko przetrwać, ale też rozwijać się w trudnych czasach?
Natępny Ładowanie aut elektrycznych w hotelu Hotel Przyjazny Elektrykom – Dlaczego Stacje Ładowania to must have?
Zostaw komentarz

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Media

Czytaj więcej podobnych

Obraz przedstawia luksusową sypialnię hotelową, idealną do prezentacji w ramach skutecznego marketingu hotelowego. W centralnej części znajduje się duże łóżko z białą pościelą i czerwoną narzutą, ozdobione kilkoma poduszkami w kolorach białym i czerwonym.
Hotele

Skuteczny marketing hotelowy – 7 strategii na zwiększanie gości w hotelu

4 lipca, 2025
Obraz przedstawia dwie miski z jasno różowym chłodnikiem litewskim, widziane z góry. Zupa jest ozdobiona plasterkami rzodkiewki, małymi kawałkami grzanek lub pieczywa, kropkami białego sosu (np. śmietany) oraz posypana płatkami chili i świeżymi ziołami. Miski stoją na jasnym, marmurowym blacie.
Gastronomia

Chłodnik litewski – must-have letniego menu

3 lipca, 2025
Obraz przedstawia elegancki pokój hotelowy w Aries Hotel & Spa Wisła, urządzony w górskim stylu z elementami luksusu. Na pierwszym planie po lewej stronie znajdują się dwa beżowe fotele z pikowanym oparciem, a między nimi okrągły, biały stolik kawowy.
Hotele

Piąta gwiazdka na 5-lecie Aries Hotel & Spa Wisła

3 lipca, 2025
Obraz przedstawia stół wypełniony różnorodnymi, zdrowymi posiłkami typu "comfort food", idealnymi na upały, oraz świeżymi kwiatami. Na pierwszym planie po lewej stronie widoczne są dwa czarne pojemniki z gotowymi daniami: jeden z kawałkiem pieczonego łososia na puree ziemniaczanym i warzywami, a drugi z warzywnym curry lub potrawką z kawałkami tofu, marchewką, rzodkiewką i burakami.
Gastronomia

Comfort food na upały – 6 pomysłów na dania w letnim menu

2 lipca, 2025
horecaline

Menu

  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
Znajdź nas



Kontakt:
kontakt@horecaline.pl
Obserwuj nas
© Horeca. All Rights Reserved.
Witamy ponownie

Zaloguj się do swojego konta

Zapomniane hasło?