Konferencja gastronomiczna MADE FOR Restaurant
Konferencje MADE FOR Restaurant to wydarzenia odbywające się w półrocznych cyklach w strategicznych miastach w Polsce, łączące edukację, inspiracje i biznesowe możliwości. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny dla Restauratorów, Szefów Kuchni i kadry managerskiej. W trakcie konferencji odbywają się wykłady, warsztaty, Show Kulinarne i prezentacja wyselekcjonowanych partnerów z zakresu nowych technologii i branży HoReCa.
Co roku merytoryczna część wydarzenia dotyczy innej problematyki – w roku 2025 jest to FAST GROWING, a edycja wrocławska nosi tytuł: CROSS THE BORDERS. „Zajmiemy się trendami i wpływami zagranicznymi, falą pracowników z różnych krajów, zasilaniem finansowym od turystów, zmianami kulturowymi, inwestorami zagranicznymi, polityką zagraniczną, która ma wpływ na polskie restauracje. Działania ambasad, kuchnia etniczna, miłość Polaków do ramenów, sushi, burgerów i pierożków won ton, produkty często egzotyczne dostępne w restauracjach będą w kręgu naszych zainteresowań i rozważań.”
Więcej informacji: https://forsolutions.pl/madeforrestaurant-wroclaw-2025/