HorecalineHorecalineHorecaline
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Marketing HoReCa
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
© 2025 Horeca. All Rights Reserved.
Czytasz: Festiwal Bagietek w Żabce! Odkryj pożywne i smaczne bagietki Tomcio Paluch – także na ciepło
Udostępnij
Rozmiar czcionkiAa
HorecalineHorecaline
Rozmiar czcionkiAa
Szukaj
  • Home
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
Posiadasz już konto? Zapisz się
Obserwuj nas
  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Gastronomia

Festiwal Bagietek w Żabce! Odkryj pożywne i smaczne bagietki Tomcio Paluch – także na ciepło

Opublikowano 23 października, 2025
Udostępnij
Zbliżenie na zielony koszyk sklepowy, w którym znajdują się pakowane bagietki Tomcio Paluch, gotowe do spożycia. Widoczne są etykiety smakowe, m.in. "BBQ & STRIPS" oraz "GRILLOWA"
UDOSTĘPNIJ

Idealne na jesienny chłód, dostępne niemal na każdym rogu. Bagietki Tomcio Paluch, oferowane wyłącznie w sieci Żabka – która ma już ponad 11 800 sklepów – są teraz w promocyjnej cenie: 9,99 zł z aplikacją Żappka (cena standardowa 11,99 zł). Spróbuj wszystkich smaków również na ciepło!

Bagietka Grillowa z soczystym kurczakiem, pieczoną papryką, serem edam i sosem BBQ, czy Bagietka Hot Strips z chrupiącym kurczakiem w panierce, otulonym świeżą sałatą w pszennej bagietce? Z niczego nie trzeba rezygnować – nowa promocja, obowiązująca do 4 listopada br., obejmuje wszystkie bagietki Tomcio Paluch.

Baner poziomy w środku wpisu

Można je zjeść prosto z półki, poprosić w sklepie przy kasie o podgrzanie lub zrobić to samodzielnie w domu czy pracy – w każdej wersji są tak samo smaczne i tak samo przystępne cenowo.

–Wraz z wprowadzeniem pieców gastronomicznych do całej sieci intensyfikujemy rozwój oferty ciepłych przekąsek. Klienci coraz częściej prosili nas o możliwość podgrzewania bagietek i kanapek, więc odpowiedzieliśmy na te potrzeby, tworząc linię produktów Tomcio Paluch idealnie przystosowanych do serwowania na ciepło. Jesteśmy przekonani, że to wyjątkowa propozycja – szczególnie, że dzięki tysiącom sklepów Żabka jest zawsze blisko: w drodze do szkoły, pracy czy na uczelnię – mówi Jan Kisielewski, Brand & Customer Strategy Director w Żabka Polska.

Marka Tomcio Paluch zyskała niedawno nową identyfikację wizualną, a opakowania przeszły rebranding. Dzięki apetycznym zdjęciom i czytelnemu przedstawieniu składników – z wyróżnieniem najważniejszych – etykiety lepiej oddają charakter produktów. Prostszy system kolorystyczny ułatwia znalezienie odpowiedniej propozycji, a specjalna grafika informuje, że bagietkę można podgrzać.

Akcja promowana jest z wykorzystaniem wielu kanałów komunikacji takich jak telewizja, digital czy nośniki DOOH. Wspiera ją prezentujący apetyczne produkty spot wideo: https://www.youtube.com/watch?v=Q-C0cBb6UoI

Produkty na ciepło dostępne są we wszystkich sklepach Żabka. Od czerwca br. każdy z nich wyposażony jest w nowoczesny piec gastronomiczny – to finał jednej z największych inwestycji tego typu w Europie. Klienci niezależnie od tego, do której Żabki w całej Polsce wejdą, znajdą w niej swoje ulubione dania Żabka Menu.

Więcej o ofercie Żabki i promocjach w sieci: https://www.zabka.pl/gazetka-promocyjna/ 

Materiał chroniony prawem autorskim – zasady przedruków określa regulamin

TAGGED: gastronomia, żabka
Pola Weinert 23 października, 2025 23 października, 2025
Udostępnij ten artykuł
Facebook Twitter Email Print
Poprzedni Marketing restauracji niskim kosztem – 5 pomysłów na promocję Marketing restauracji niskim kosztem – wypróbuj 5 pomysłów
Natępny Catering świąteczny – promocja i wskazówki dla restauracji Catering świąteczny w październiku? Sprawdź, kiedy promować catering na święta
Zostaw komentarz

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Czytaj więcej podobnych

Jakie wina piją Polacy? Preferencje winne Polaków
Trendy i inspiracje

Jakie wina piją Polacy? Trendy i wskazówki dla HoReCa

17 listopada, 2025
Polskie Forum Żywności Ekologicznej 2025
Wydarzenia

Razem dla przyszłości ekożywności – Polskie Forum Żywności Ekologicznej 2025 na BioExpo

14 listopada, 2025
Elegancko podany deser w głębokim, białym talerzu. Deser składa się z warstwy czerwonego musu lub galaretki, bitej śmietany, pokruszonego ciemnego ciasta (crumble) i bezowych "zębów".
Gastronomia

Last Call! Te restauracje koniecznie musisz odwiedzić w ostatnich dniach RestaurantWeek®!

10 listopada, 2025
Kelnerka z krótkimi, kręconymi włosami w białej koszuli i brązowym fartuchu, podaje terminal płatniczy kobiecie siedzącej przy małym stoliku w nowoczesnej kawiarni lub restauracji.
Gastronomia

Strój personelu to Twoja wizytówka. Dlaczego odzież gastronomiczna to koszt, który się zwraca?

7 listopada, 2025
horecaline

Menu

  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Marketing HoReCa
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
Znajdź nas



Kontakt:
kontakt@horecaline.pl
HorecalineHorecaline
Obserwuj nas
© Horeca. All Rights Reserved.
Witamy ponownie

Zaloguj się do swojego konta

Zapomniane hasło?