Restauracja Tawerna Fisza concept by Marcin Budynek to malowniczo usytuowane miejsce nad rzeką Netta. Atmosferę lokalu tworzą starannie zaaranżowane wnętrza o stylu marinistycznym, uzupełnione nowoczesnymi dodatkami. Całość dopełniają piękne widoki na rzekę, która stanowi szlak wodny dla turystycznych katamaranów i prywatnych motorówek.
Autorska kuchnia mistrza Marcina Budynka to odzwierciedlenie regionalnej kuchni polskiej z międzynarodowymi akcentami, serwowane w prosty, ale oryginalny sposób. Menu oparte jest na świeżych rybach słodkowodnych i morskich, z uzupełnieniem w postaci owoców morza, polskiego mięsa oraz lokalnych i regionalnych produktów charakterystycznych dla Podlasia.
Sercem restauracji jest kuchnia, a w niej ludzie, których emocje, wiedza i kreatywność odzwierciedlają się na talerzach. Goście Tawerny Fisza mają okazję odkryć nietypowe smaki połączone z tradycyjną kuchnią polską, czerpane z bogactwa natury. Inspiracje nie tylko pochodzą z dalekich podróży, ale także z lokalnych tradycji i produktów regionalnych.