System kaucyjny w gastronomii od 2025. Co musisz wiedzieć?
Już od 1 stycznia 2025 roku w Polsce zacznie obowiązywać system kaucyjny,…
Segregacja odpadów w gastronomii. Na pewno znasz wszystkie zasady?
Zrównoważone zarządzanie odpadami jest nieodłącznym elementem prowadzenia biznesu gastronomicznego. Coraz więcej klientów…
Jakie darmowe produkty warto zapewnić gościom hotelowym?
Chcesz, aby goście wracali do Twojego hotelu i polecali go znajomym? Drobne,…
Targi ENOEXPO® 2024 – Fresh start dla branży winiarskiej
Listopad to dla Krakowa czas, gdy świat winiarski spotyka się w jednym…
Nowoczesne rozwiązania kadrowe dla HoReCa. Skuteczne strategie na 2025 rok
Branża HoReCa nieustannie się zmienia. Z roku na rok pojawiają się nowe…
Ochrona danych osobowych w hotelarstwie. Weź udział w szkoleniach IGHP
Czy wiesz, jakie obowiązki masz jako hotelarz w zakresie ochrony danych osobowych…
Top 5 viralowych drinków świątecznych, które musisz mieć w karcie
Święta to czas, kiedy klienci pragną czegoś więcej niż standardowego menu –…
Święta w restauracji – kiedy i jak zacząć się przygotowywać?
Święta w restauracji – kiedy i jak zacząć się przygotowywać? Święta to…
Nadchodzi Hotel Marketing Conference 2024! Już 28-29 października w Krakowie
Już pod koniec października Kraków stanie się centrum hotelarskiego świata. To właśnie…
Gen-Z w restauracji. Czego od gastronomii oczekują Zetki?
Generacja Z, czyli osoby urodzone po 1995 roku, już teraz stanowi istotny…