Trendy i inspiracje

Kategoria „TRENDY” to przestrzeń, gdzie znajdziesz artykuły, wywiady i filmy związane z najnowszymi trendami w branży HoReCa, ciekawymi projektami restauracyjnymi, nowoczesnymi technologiami gastronomicznymi i inspirującymi historiami sukcesu. Poznaj inspiracje, które pomogą Ci rozwijać swój HoReCa-biznes i być na bieżąco z innowacjami w branży.

Zainspiruj się

AI w restauracji? Korzyści vs. obawy

Sprawdź, jak technologia odmienia oblicze gastronomii – i kiedy warto wpuścić ją do własnej kuchni!

Dynia w menu restauracji – 10 sposobów na topowy smak jesieni

Poznaj 10 pomysłów na jesienne menu restauracji z dynią w roli głównej – od klasyków po bardziej nietypowe pomysły na

System kaucyjny w Polsce – co zdecyduje o jego sukcesie?

Informacja prasowa Pozostało zaledwie kilka dni na pełne wdrożenie systemu kaucyjnego, który obejmie całą Polskę. 65 proc. respondentów w badaniu

53% użytkowników kart przedpłaconych wydaje więcej niż otrzymuje. Pluxee ujawnia dane z rynku

Informacja prasowa Konsumenci z kartami przedpłaconymi kupują częściej, więcej i chętniej testują nowości – to najnowsze dane z badania IRCenter

Smash burger – co to? Trendy burgerowe 2025

Kiedy goście pytają o smash burgery, nie wiesz, co odpowiedzieć? Poznaj najnowsze trendy burgerowe 2025, które z USA dotarły do