HorecalineHorecalineHorecaline
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
© 2023 Horeca. All Rights Reserved.
Czytasz: Bocuse d’Or Poland on Tour. Rusza II edycja prestiżowego konkursu
Udostępnij
Rozmiar czcionkiAa
HorecalineHorecaline
Rozmiar czcionkiAa
Szukaj
  • Home
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Kontakt
Posiadasz już konto? Zapisz się
Obserwuj nas
  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
GastronomiaWydarzenia

Bocuse d’Or Poland on Tour. Rusza II edycja prestiżowego konkursu

Opublikowano 15 maja, 2024
Udostępnij
Bocuse d'Or Poland on Tour
UDOSTĘPNIJ

Bocuse d’Or to najbardziej prestiżowy konkurs kulinarny świata. Sukces pierwszej edycji inicjatywy Akademii Bocuse d’Or Poland z 2022 roku popchnął organizatorów do kolejnego kroku. To już oficjalne – nadchodzi Bocuse d’Or Poland on Tour!

Spis treści
Bocuse d’Or Poland on Tour 2024Art of PlatePremierowa kolacja już 24 maja

Bocuse d’Or Poland on Tour 2024

Bocuse d’Or Poland on Tour to prawdziwa gratka dla miłośników dobrego jedzenia. Podczas cyklu kolacji, które odbędą się na terenie całego kraju, goście będą mogli spróbować dań spod noży finalistów krajowej selekcji 2023 oraz członków krajowej Akademii Bocuse d’Or Poland.

Baner poziomy w środku wpisu

Projekt ma na celu promocję finalistów poprzednich edycji oraz restauracji, w których na co dzień dzielą się swoim kulinarnym kunsztem, ale też rozwój polskiej turystyki kulinarnej.

Art of Plate

W tym roku organizatorzy stawiają na koncepcję Art of Plate, czyli sztukę na talerzu. Dokładność, elegancja, najwyższa jakość i nowoczesne kreacje – to tylko krótka zajawka tego, czego goście mogą spodziewać się na swoich talerzach.

Na Bocuse d’Or Poland on Tour 2024 nie zabraknie też niespodzianek. Organizatorzy już zapowiedzieli gościnne występy szefów kuchni z zagranicy z restauracji wyróżnionych gwiazdkami Micheline oraz Bocuse d’Or Winners.

Premierowa kolacja już 24 maja

Nowe miasta, nowe restauracje i hotele, gościnne występy i niespodzianki, ale przede wszystkim smak i jakość – to wszystko czeka uczestników Bocuse d’Or Poland on Tour 2024.

Pierwsza kolacja z cyklu odbędzie się już 24 maja 2024 roku w restauracji Chef’s Table by Eenrest Jagodziński w Poznaniu (ul. Stanisława Wyspiańskiego 15). Kolejna zaplanowana jest na 21 czerwca w White Marlin, jednej z najbardziej cenionych restauracji w Sopocie (ul. Aleja Wojska Polskiego 1).Zapisz te daty w kalendarzu i śledź oficjalny fan page Bocuse d’Or Poland, by być na bieżąco z wszystkimi newsami. Do zobaczenia na kulinarnej trasie!

Materiał chroniony prawem autorskim – zasady przedruków określa regulamin

TAGGED: Bocuse d’Or, restauracja, szef kuchni
marketing 18 marca, 2025 15 maja, 2024
Udostępnij ten artykuł
Facebook Twitter Email Print
Poprzedni zakopiańscy hotelarze Zakopiańscy hotelarze podsumowują majówkę: Goście dopisali
Natępny CANTiNO wywiad z Marcinem Niedzielskim CANTiNO – na nas można polegać!
Zostaw komentarz

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Media

Czytaj więcej podobnych

Obraz przedstawia duży stół bufetowy, na którym w wielu misach i czarnych, okrągłych tacach ułożone są różnorodne, świeże składniki do sałatek. W górnej części widoczne są białe kwadratowe miski z różnymi rodzajami zielonych liściastych warzyw, takich jak sałata rzymska, szpinak czy jarmuż. Poniżej znajdują się miski z pokrojonym kurczakiem, czarnymi oliwkami, brokułami, pokrojonymi pomidorami i brukselką.
Gastronomia

Sodexo Polska przekazało potrzebującym 3 tony żywności

4 lipca, 2025
Obraz przedstawia dwie miski z jasno różowym chłodnikiem litewskim, widziane z góry. Zupa jest ozdobiona plasterkami rzodkiewki, małymi kawałkami grzanek lub pieczywa, kropkami białego sosu (np. śmietany) oraz posypana płatkami chili i świeżymi ziołami. Miski stoją na jasnym, marmurowym blacie.
Gastronomia

Chłodnik litewski – must-have letniego menu

3 lipca, 2025
Obraz przedstawia stół wypełniony różnorodnymi, zdrowymi posiłkami typu "comfort food", idealnymi na upały, oraz świeżymi kwiatami. Na pierwszym planie po lewej stronie widoczne są dwa czarne pojemniki z gotowymi daniami: jeden z kawałkiem pieczonego łososia na puree ziemniaczanym i warzywami, a drugi z warzywnym curry lub potrawką z kawałkami tofu, marchewką, rzodkiewką i burakami.
Gastronomia

Comfort food na upały – 6 pomysłów na dania w letnim menu

2 lipca, 2025
Grupa ludzi stojąca przed niebieskim food truckiem z napisem "PIZZA". Obraz może symbolizować kwestię rotacji pracowników w sektorze gastronomicznym.
Gastronomia

Rotacja pracowników gastronomii w sezonie letnim – jak jej zapobiec w 5 krokach?

30 czerwca, 2025
horecaline

Menu

  • Strona główna
  • Reklama
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Gastronomia
  • Hotele
  • Horeca
  • Wydarzenia
  • Trendy
  • Katalog firm
  • Kontakt
Znajdź nas



Kontakt:
kontakt@horecaline.pl
Obserwuj nas
© Horeca. All Rights Reserved.
Witamy ponownie

Zaloguj się do swojego konta

Zapomniane hasło?